1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

блефаропластика бг мама - внимание!

Дискусия в 'Дискусия на здравни теми', започната от Jenia, 29 Ное 2019.

 1. Jenia

  Член от:
  2 Мар 2019
  Постове:
  3
  Харесвания:
  0
  Пускам тази тема приятели защото това трябва да се знае, да не ни заблуждават като овчици. Става въпрос за здравето ни, за лекарите които да избираме.
  Истината за форума бг мама когато става въпрос за лекари и нашето здраве, търсим информация мнения и си мислим, че наистина в този форум се споделят истински мнения, но истината е че форума е платен и определени лица които си плащат им се прави скрита реклама с различни мулти профили, ако имат пречка или заплаха веднага започват да клеветят и опетняват името на даден доктор, така че да изберете името тези които си плащат.Професионални мошенници, защото изполват стари профили с множество постове и така заблуждават, че са доказани, че се реални и мненията им също, но това е една организация, която манипулира. Изтриват ти постовете когато казваш истината. Доктори без опит, си правят реклама и се представят че много доволни пациенти имат, но това не е истина, а добрите лекари като доктор Мете се очернят.
   
 2. Zarka

  Член от:
  11 Май 2017
  Постове:
  6
  Харесвания:
  0
  Ужас! Мерси че сподели, тези неща трябва да се знаят....
   
 3. Helmena

  Член от:
  19 Юни 2017
  Постове:
  7
  Харесвания:
  0
  Аз също се интересувах и ги четох и имах съмнения за препоръките на уж едикой си лекар и т.н за да изглежда достоверно снимки понякога пускат. Общо взето не препоръчвам и аз да вярвате на техните подвеждащи мнения/
   
 4. FanChe

  Член от:
  23 Дек 2017
  Постове:
  2
  Харесвания:
  0
  За реклами си има други начини, но толкова долно да се представяш на доволни пациенти и да пишеш и изглеждаш естествено какво мога да кажа, отвсякъде те лъжат. :eek::eek::eek: За dr. Mete съм шокирани че го очернят, знам че е много добър в този бранш. Завиждат това е.....
   
 5. Jenia

  Член от:
  2 Мар 2019
  Постове:
  3
  Харесвания:
  0
  Какво да ви кажа, за чудо и приказ са. Който си плаща се пише че е много добър лекар/клиника, постоянно ще се споменава във постовете за да може четящите наистина да повярват, а лекаря може да е от най-лошите. Който не си плаща или го смятат за конкуренция с удоволствие го оплюват чак пушек се вдига. Пълен театър:rolleyes:
   
 6. Lori

  Член от:
  3 Юни 2015
  Постове:
  5
  Харесвания:
  0
  Жадни за пари, какво ли няма да измислят, то това е им работата де :eek:
   

Сподели Страницата