1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

dr ali divil мнения

Дискусия в 'Лечение в Турция', започната от Kalospela, 28 Фев 2018.

1. Kalospela

Член от:
    28 Сеп 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Здравейте прекрасни хора
    Имам молба да изкажете какви са мненията за доктора, виждам че има сайт на български и се води за добър специалист за пластика на нос. Така насочих се към него и все пак ще се радвам да чуя други мнения. Благодаря:)

2. Koki22

Член от:
    17 Апр 2016
    Постове:
    9
    Харесвания:
    1
    Аз се бях оперирала при него. мога да кажа че на мен ми хареса лекаря и това което направи с нослето ми, наистина си разбира от работата ( може и да се повтарям) , внимателен и точен. Операцията мина без усложнения или някакви трудности, аз го препоръчвам на познатите около мен и бих го препоръчала и тук.Успех

3. Marietta

Член от:
    28 Ное 2017
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    Да се включвам и аз, като негова пациентка и то доволна. Прекрасен човек и лекар, отношение и внимание, добри ръце, за миг не съжалих че го избрах, цената също беше приемлива при него не се изръсваш ненужно, земен доктор, Важното че нямах усложнения и някакви реакции и формата на носа изцяло се вписа с лицето ми, това се казва добра работа и подход.

4. Kalospela

Член от:
    28 Сеп 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Изключително благодаря че се отзовахте. Всичко звучи наистина добре, това потвърждава че насоката ми към него е наистина правилната. Резрвацията как я направихте?

5. Marietta

Член от:
    28 Ное 2017
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    От сайта по имейла, те ще ти обеснят. всичко е на български, на място също си има преводач;)

6. Kalospela

Член от:
    28 Сеп 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    моля, може ли да кажете как беше възстановяването, как дишахте преди и след това, имахте ли някакви допълнителни процедури след това?

7. Marietta

Член от:
    28 Ное 2017
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    Kalospela като цяло възстановяването беше добре, нямах някакви усложнения, с изключение на факта, че след известно време след операцията бях настинала , но това е друго.
    Опитвах се да дишам през носа в началото, въпреки че през устата бях свикнала.След това се оправих.
    Назначават ти там разни мехлеми, които да ползваш.

8. Kalospela

Член от:
    28 Сеп 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Наистина мерси за отговорите. Свързах се , снимки ми искаха, изпратих. Дадоха ми информация. Ще обмислям дата , защото с много неща трябва да се съобразявам, работа, отпуски, семейство,време.:)

9. Marietta

Член от:
    28 Ное 2017
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    Нали затова се регистрираме да си помагаме с каквото има:rolleyes:

10. Koki22

Член от:
    17 Апр 2016
    Постове: