1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Операция на гърди Проблем

Дискусия в 'Естетика', започната от NovaEva, 4 Юни 2017.

1. NovaEva

Член от:
    3 Юни 2017
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    Претърпях операция на гърдите преди около 20 дена.
    Трябваше да махна старите импланти от 8 години и сложих нови такива, със същите кубици 300 сс.
    Веднага след операцията обаче забелязах, че едната гърда изглежда по-голяма от другата. И сега забелязах, че по-голямата е по-закръглена навсякъде. Също така се променя леко. Докато другата е по-малка. Моят хирург каза, че всички гърди имат някаква асиметрична връзка. Но след като заплатих толкова пари, очаквах гърдите ми да изглеждат еднакви. Аз съм много разочарована. Единствените белези, които имам, са около зърната ми. Моля за съвети?

2. Ceci

Член от:
    19 Мар 2016
    Постове:
    7
    Харесвания:
    0
    Най- добре е да се говори с клиниката или доктора където е била операцията. Запиши се за контрол при доктора и му кажи какво те притеснява. Споменаваш, че хирургът е казал че може да има асиметрия, но ти очакваш , че ще има симетрия. Ако беше обещал, че ще има симетрия, тогава нещата щяха да стоят по- друг начин. Все пак обсъдете с него отново нещата.

3. NovaEva

Член от:
    3 Юни 2017
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    Имам час с него след 2 седмици. Той не обеща симетрия, явно е моя грешката. Никога не съм очаквала, че ще се събуждам всеки ден разочарована гърдите си.

4. Zornnii

Член от:
    14 Ное 2016
    Постове:
    13
    Харесвания:
    0
    Съжалявам, че така се е получило.Защо не се допиташ до мнението на друг хирург.

5. NovaEva

Член от:
    3 Юни 2017
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    Да така и смятам да направя, още тези дни ще посетя друг лекар за мнение.
    Благодаря:)

Сподели Страницата