Добър вечер Има ли някой който да е правил пластика на клепачи при dr Mustafa Mete. Моля за мнение и как е минала операцията, доволни ли сте. Мерси
Здравей. Аз съм с пластика на горен клепач. Доволна съм от ефекта и д-р Мете, много внимателен и опитен е. Операцията при мен премина без кой знае какви проблеми, първата седмица малко подута, зачервена, после посинена, но накрая ми се отвориха очите най-накрая
Болка по време на операцията не усещах и след това дори не мога да кажа, че е болезнено.Страх ли?В началото да, но след като видях доктор Мете и поговори с мен, усетих, че мога да му имам пълно доверие и постепенно страха мина, голям професионалист е
Много ми е приятно да се включа и аз искам да изразя огромното си задоволство от доктор Мустафа Мете. С пластика на горен и долен клепач съм. Със златни ръце е доктора да знаете.
Момичета и аз се включвам. Много искам да си направя горен и долен клепач, страшно изглеждам. Надявам се само на доктора да ме спаси
Kaloyana мерси за снимките. Ще се подлагам на процедурата само горни клепачи след 1 седмица. Малко се притеснявам, но ще отида. Нямам голям проблем, но всяка сутрин, като се гледам в огледалото си мисля, къде отидоха тези години?!
Много сте мили момичета. Няма за какакво да се притеснявате, макар,че е нормално все пак,но аз изобщо не се страхувах, казах си каквото стане стане. Доктора е добър и опитен, аз исках да направя промяната, другото божа работа. И ето, сега си казвам заслужаваше си
Здравейте, интересува ме дали може да си отваряш очите след операция. Кога започна да се появява отока? Ще имам корекция на горни клепачи.
Очите ще може леко да се отварят. След това си отидохме в хотела. Вечерта клепачите бяха подути, но на сутринта вече беше по- добре. Заради подутината първият ден малко по- трудно се затварят очите. Първият ден постоянно трябв да се слага лед. На третия ден започнах да имам леки сърбежи, което показва, че започва възстановяването.
Изминаха вече 4 дни от операцията на горните клепачи при др. Мете. Беше под местна упойка, не болеше. Оток по- голям имах вчера сутринта, а днес вече постепенно спадна. Синини имам , но е нещо подобно на лилава сянка. Утре смятам да излезна на разходка със слънчеви очила
Аз след 10ина дена някъде излизах навън и бях пред хората без слънчеви очила и не се забелязваше кой знае какво. Още от тогава си харесах резултата.