1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Присаждане на коса мнения

Дискусия в 'Естетика', започната от gUN21, 14 Юни 2016.

?

Има ли ефект Присаждане на коса ?

Анкетата е изтекла: 10 Май 2018.
  1. да

26 вот(а)
    78.8%
  2. Горе долу

5 вот(а)
    15.2%
  3. не

2 вот(а)
    6.1%
  1. gUN21

Член от:
    10 Юни 2016
    Постове:
    1
    Харесвания:
    0
    Здравейте
    Интересувам се от процедурата присаждане на коса. Разглеждах снимки на различни известни личности, които вече са с присадена коса. Изглеждат добре и реших да се позаинтересувам за себе си. Моля относно присаждане на коса мнения, присаждане на коса резултати.Има ли ефект и какъв, дълготрайно ли е.

2. Nov32

Член от:
    12 Ное 2014
    Постове:
    9
    Харесвания:
    0
    Един приятел така си сложи коса чрез трансплантация. Не му личеше че са му правили нещо, косата изглеждаше добре.

3. Dobrev

Член от:
    14 Яну 2016
    Постове:
    10
    Харесвания:
    2
    Здравей
    Аз си трансплантирах коса при dr.Demir в Истанбул. Ефект има и е дълготраен. Ако искаш повече информация и снимки на лични.

4. Georgi1

Член от:
    28 Юли 2015
    Постове:
    6
    Харесвания:
    0
    Аз също се оперирах при него, доволен съм от ефекта наистина. Добър лекар е.

5. Jorji

Член от:
    24 Сеп 2015
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    И доктора и екипа на Turhair са много точни и си знаят работата. Ако не бях се свързал с тях, може би нямаше да си направя присаждането.Аз по принцип трудно се доверявам и само на тях можех да им се доверя и разбира се не направих грешка.

6. Nqkoi

Член от:
    11 Окт 2016
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    В Турция знам , че в повечето клиники и болници лекари не правят операциите по присаждане, нито взимат участие, нито контролират, абсолютно цялата работа се върши от екип техници.
    В България пък всички където предлагат тази услуга за турция те пращат за операция без лекар, при техници, дори лъжат че имало доктор... единствено знам, че точно Turhair работили само с лекар д-р Демир.

7. FrikoW

Член от:
    20 Юни 2015
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Колко дълго стои косата?

8. Dobrev

Член от:
    14 Яну 2016
    Постове:
    10
    Харесвания:
    2
    Косата която ти присаждат е за цял живот, и затова се взима отзад от главата, защото там е генетически заложено да не пада.

9. FrikoW

Член от:
    20 Юни 2015
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Това е много добре.

10. Borka

Член от:
    18 Авг 2017
    Постове:
    14
    Харесвания:
    2
    Здравейте на всички преди 6 месеца се подложих на такава процедура.
    Все още е рано , но ефект започнах да имам.
    Искам да кажа, за всеки който се притеснява, че не е толкова страшно колкото си мисли човек или може би аз попаднах на добър лекар и екип.
    Не беше много болезнена процедурата ,по- дълга е просто.След това ти слагат превръзка отзад на главата и на вторият ден преди да си тръгнеш ти я махат.

Nqkoi хареса това.
  11. Volod

Член от:
    14 Май 2016
    Постове:
    15
    Харесвания:
    0
    Така е трябва да се чака, резултата идва постепенно, има различни периоди на косата , и ще пада после ще расте отново и така. Но като цяло някрая се радваш на косата си и си казваш добре , че го направих:)

12. Kendri

Член от:
    30 Май 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Различава ли се присадената коса от другата, имам предвид ще си личи ли по нещо че е присадена?

13. Dobrev

Член от:
    14 Яну 2016
    Постове:
    10
    Харесвания:
    2
    Не, не се отличава. Близките ми също казват, че не могат да разберат изобщо, че ми е присадена коса.

14. Kendri

Член от:
    30 Май 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Добре. Предполагам, че навсякъде не може да получиш еднакъв ефект, резултат...

15. Nqkoi

Член от:
    11 Окт 2016
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Разбира се не при всеки лекар и всяка клиника се получават еднакви резултати. Зависи от опериращият и екипа , опита, метода, също и от състоянието на косата, организма, възрастта.

16. Peperon

Член от:
    2 Юни 2017
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    Ако не си плешив, а имаш по-рядка коса, възможно ли е да ти трансплантират коса?

17. Volod

Член от:
    14 Май 2016
    Постове:
    15
    Харесвания:
    0
    Възможно е защо не, за сгъстяване.

18. xxl

xxl

Член от:
    9 Сеп 2014
    Постове:
    19
    Харесвания:
    1
    Може, като зависи колко оредяла е косата.

19. Dominik

Член от:
    12 Юни 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    При мен само отпред от двете страни имам отдръпване, може да се коригира това нали?

20. xxl

xxl

Член от:
    9 Сеп 2014
    Постове:
    19
    Харесвания:
    1
    Разбира се, може, ще се запълнят и нова линия ще може да се прави..

Сподели Страницата