1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Присаждане на коса мнения

Дискусия в 'Естетика', започната от gUN21, 14 Юни 2016.

?

Има ли ефект Присаждане на коса ?

Анкетата е изтекла: 10 Май 2018.
  1. да

    26 вот(а)
    78.8%
  2. Горе долу

    5 вот(а)
    15.2%
  3. не

    2 вот(а)
    6.1%
  1. Vasil.K

    Член от:
    1 Окт 2016
    Постове:
    16
    Харесвания:
    1
    Здравей. На снимката се вижда изсветляло на темето, май става по рядка там косата. Изчакай да видиш дали ще се разрастне.
     
  2. Дечев

    Член от:
    7 Авг 2018
    Постове:
    7
    Харесвания:
    1
    Тъй като се пише за какви ли не случаи и за какво трябва да внимаваме преди операцията за трансплантация, как да изберем къде да стане това , ще споделя какво прочетох на сайта на dr. demir turhair и за какво предупреждават

    https://www.turhair.bg/важно/

    Четете.....
     
  3. ferum

    Член от:
    25 Фев 2018
    Постове:
    8
    Харесвания:
    0
    доста полезна статия, всичко събрано на едно:)
     
  4. Nov32

    Член от:
    12 Ное 2014
    Постове:
    9
    Харесвания:
    0
    Добре , че има такива които обявяват и пишат за тези неща открито, а не като другите в миши дупки да се крият и да гледат да лъжат хората
     
  5. Toto756

    Член от:
    1 Окт 2018
    Постове:
    3
    Харесвания:
    1
    здравей, майче е започнал процес, но е рано за някакви мерки според мен , ти си знаеш, изчакай известно време за да видиш наистина дали се появява разлика става ли по- голяма или не
     
    #145 Toto756, 1 Окт 2018
    Последна редакция от модератор: 1 Окт 2018
  6. Toto756

    Член от:
    1 Окт 2018
    Постове:
    3
    Харесвания:
    1
    Ситуацията при мен е следната на 36 съм и от има няма осем години започна да ми окапва косата, през последните години съм изпробвал и витамини и мезотерапии за да запазя косите си, но оредяването си продължаваше и ставаше все по видно. Накрая разбрах за трансплантацията и я направих.
    Първият път беше преди 2 години, намерих една клиника в турция, без имена, тогава много нямах информация отидох ей така, сложиха ми 2200 графтове, изчаках докато дойде резултата но това което се получи беше мижав резултат, оплаках се в клиниката, казаха ми да отида за друга операция. Неисках вече да ходя при тях защото не си свършиха работата, в последствие след като тръгнах да проучвам повече за разлика от първият път разбрах, че в операцията нямаше лекар, а работеше само някаква екипна група, просто имаше един уж се представи за доктор първият ден за да ме посрещне и каже добре дошъл и това е, повече не го видях, нито се интересуваха как съм, абсолютно нищо.
    Затова за втората операция, за да коригирам от първата опустошенията тръгнах да търся по добре и специално вече гледах само регистрирани лекари, които трансплантират и се натъкнах на много добри отзиви и резултати и си казах няма как да е лошо в таза клиника, само че за корекция излиза по- скъпо от нормална операция ( разбираемо кой ще иска да поправя оплесканото вече). И така се оказа след година и половина съм на втора операция. Нещата минаха по съвсем друг начин, чистота, обслужване, операция, отношение, нямаше нищо общо с първата техничарска клиника.
     
    Stas75 хареса това.
  7. ferum

    Член от:
    25 Фев 2018
    Постове:
    8
    Харесвания:
    0
    Поучително, когато си го изкарал на собствен гръб.
    Нека другите се поучат от твоя опит.
     
  8. Xside

    Член от:
    18 Окт 2018
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Момчета здравейте, от стрес ако пада косата и на тези места ще може ли да се трансплантира коса и ще се задържи ли или пак при стрес ще падне. Малко е объркващо;)
     
  9. xxl

    xxl

    Член от:
    9 Сеп 2014
    Постове:
    19
    Харесвания:
    1
    Защо да не може да се присади, може , то стреса ускорява генетичния косопад до колкото знам, което е един вид същото. След присаждането не би трябвало тази коса да пада, какъвто и да е стреса. Всички малко или много днес живеем в стрес, за съжаление.....
     
  10. Borka

    Член от:
    18 Авг 2017
    Постове:
    14
    Харесвания:
    2
    Когато пада косата от стрес, това е временно по принцип, ако нямаш мъжко оплешивяване обаче, което си е постоянно. Ако си присадиш коса и примерно преживееш някакъв стресов период и получиш косопад, косата до няколко месеца ще си порасте пак.
    Опитвайте се да намалите стреса, разпускайте със спорт или фитнес, действа наистина добре ;);)
     
  11. Stas75

    Член от:
    30 Окт 2018
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Здраей колега
    Аз да кажа, нещо подобно преживях и в началото се бях разочаровал, но не съм единствен поне разбрах.
     
  12. hristo.P

    Член от:
    3 Май 2015
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Около месец след трансплантацията, може би едно 60% от косата падна, разбирам, че това е нормално. Друго ме обърква, това че има голяма част от трансплантираната коса, която си седи така от операцията и не пада. Какво означава това ?Има ли някой в подобно положение?
     
  13. Zews

    Член от:
    17 Юли 2014
    Постове:
    13
    Харесвания:
    4
    Това е нормално, те или ще доизпадат до към 1,5-2 месеца, или ще растат, това зависи от етапите, в които графът е бил преди присаждането , виж след 2 месеца.
     
    hristo.P хареса това.
  14. hristo.P

    Член от:
    3 Май 2015
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Да и аз така си помислих
     
  15. Toto756

    Член от:
    1 Окт 2018
    Постове:
    3
    Харесвания:
    1
    При мен пък имаше незначителен косопад в началото, после след няколко месеца по- късно се усети и след това всичко се стабилизира.
     
  16. BigBo

    Член от:
    10 Ное 2017
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Приятели, които искат да си присадят коса, информацията която имам за България и то конкретно искам да кажа да внимавате много с клиниката на д-р Николай Георгиев, това не е клиника за присаждане на коса, а една нелегална организация от български турци заедно с др. Николай Георгиев и др. Петър Костов. Може да питате дали е гарантирано, че въпросният др.Петър Костов ще ви прави присаждане на тази цена, а не нелегален екип от съседна Турция.
    Опитват се да покажат че могат да предлагат присаждане на коса на евтини цени в България и незаконно наемат екипи от хора от турция. Помислете добре защо предаврително ви искат цялата сума за операцията поне 1 седмица преди операцията, за да сте гаранция, екипа да не идва напразно и вие не може да претендирате и коментирате кой ще ви оперира, ще стоите и ще мълчите и ще си правят каквото искат с вас, не може да се откажете и сте принудени да ви оперират незнайни хора....
     
    #156 BigBo, 17 Ное 2018
    Последна редакция от модератор: 19 Ное 2018
  17. Stas75

    Член от:
    30 Окт 2018
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Така е ....Големи филми :(:(:confused::confused:
     
  18. Koce

    Член от:
    3 Дек 2017
    Постове:
    6
    Харесвания:
    0
    Че то само при него ли е така и при другите е пълна мизерия.
     
  19. MalansH

    Член от:
    19 Фев 2019
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    здравейте хора, да питам, някой с такъв проблем, ако имате постоянно пърхут и не се маха с разни шампоани, присаждали ли сте си коса, това проблем ли е....
     
  20. Koce

    Член от:
    3 Дек 2017
    Постове:
    6
    Харесвания:
    0
    Не знам пърхута да е някаква пречка за тази процедура
     

Сподели Страницата