1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Присаждане на коса мнения

Дискусия в 'Естетика', започната от gUN21, 14 Юни 2016.

?

Има ли ефект Присаждане на коса ?

Анкетата е изтекла: 10 Май 2018.
 1. да

  26 вот(а)
  78.8%
 2. Горе долу

  5 вот(а)
  15.2%
 3. не

  2 вот(а)
  6.1%
 1. Vasil.K

  Член от:
  1 Окт 2016
  Постове:
  13
  Харесвания:
  1
  Здравей. На снимката се вижда изсветляло на темето, май става по рядка там косата. Изчакай да видиш дали ще се разрастне.
   
 2. Дечев

  Член от:
  7 Авг 2018
  Постове:
  7
  Харесвания:
  1
  Тъй като се пише за какви ли не случаи и за какво трябва да внимаваме преди операцията за трансплантация, как да изберем къде да стане това , ще споделя какво прочетох на сайта на dr. demir turhair и за какво предупреждават

  https://www.turhair.bg/важно/

  Четете.....
   
 3. ferum

  Член от:
  25 Фев 2018
  Постове:
  7
  Харесвания:
  0
  доста полезна статия, всичко събрано на едно:)
   
 4. Nov32

  Член от:
  12 Ное 2014
  Постове:
  8
  Харесвания:
  0
  Добре , че има такива които обявяват и пишат за тези неща открито, а не като другите в миши дупки да се крият и да гледат да лъжат хората
   
 5. Toto756

  Член от:
  1 Окт 2018
  Постове:
  3
  Харесвания:
  1
  здравей, майче е започнал процес, но е рано за някакви мерки според мен , ти си знаеш, изчакай известно време за да видиш наистина дали се появява разлика става ли по- голяма или не
   
  #145 Toto756, 1 Окт 2018
  Последна редакция от модератор: 1 Окт 2018
 6. Toto756

  Член от:
  1 Окт 2018
  Постове:
  3
  Харесвания:
  1
  Ситуацията при мен е следната на 36 съм и от има няма осем години започна да ми окапва косата, през последните години съм изпробвал и витамини и мезотерапии за да запазя косите си, но оредяването си продължаваше и ставаше все по видно. Накрая разбрах за трансплантацията и я направих.
  Първият път беше преди 2 години, намерих една клиника в турция, без имена, тогава много нямах информация отидох ей така, сложиха ми 2200 графтове, изчаках докато дойде резултата но това което се получи беше мижав резултат, оплаках се в клиниката, казаха ми да отида за друга операция. Неисках вече да ходя при тях защото не си свършиха работата, в последствие след като тръгнах да проучвам повече за разлика от първият път разбрах, че в операцията нямаше лекар, а работеше само някаква екипна група, просто имаше един уж се представи за доктор първият ден за да ме посрещне и каже добре дошъл и това е, повече не го видях, нито се интересуваха как съм, абсолютно нищо.
  Затова за втората операция, за да коригирам от първата опустошенията тръгнах да търся по добре и специално вече гледах само регистрирани лекари, които трансплантират и се натъкнах на много добри отзиви и резултати и си казах няма как да е лошо в таза клиника, само че за корекция излиза по- скъпо от нормална операция ( разбираемо кой ще иска да поправя оплесканото вече). И така се оказа след година и половина съм на втора операция. Нещата минаха по съвсем друг начин, чистота, обслужване, операция, отношение, нямаше нищо общо с първата техничарска клиника.
   
  Stas75 хареса това.
 7. ferum

  Член от:
  25 Фев 2018
  Постове:
  7
  Харесвания:
  0
  Поучително, когато си го изкарал на собствен гръб.
  Нека другите се поучат от твоя опит.
   
 8. Xside

  Член от:
  18 Окт 2018
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Момчета здравейте, от стрес ако пада косата и на тези места ще може ли да се трансплантира коса и ще се задържи ли или пак при стрес ще падне. Малко е объркващо;)
   
 9. xxl

  xxl

  Член от:
  9 Сеп 2014
  Постове:
  19
  Харесвания:
  1
  Защо да не може да се присади, може , то стреса ускорява генетичния косопад до колкото знам, което е един вид същото. След присаждането не би трябвало тази коса да пада, какъвто и да е стреса. Всички малко или много днес живеем в стрес, за съжаление.....
   
 10. Borka

  Член от:
  18 Авг 2017
  Постове:
  14
  Харесвания:
  2
  Когато пада косата от стрес, това е временно по принцип, ако нямаш мъжко оплешивяване обаче, което си е постоянно. Ако си присадиш коса и примерно преживееш някакъв стресов период и получиш косопад, косата до няколко месеца ще си порасте пак.
  Опитвайте се да намалите стреса, разпускайте със спорт или фитнес, действа наистина добре ;);)
   
 11. Stas75

  Член от:
  30 Окт 2018
  Постове:
  2
  Харесвания:
  0
  Здраей колега
  Аз да кажа, нещо подобно преживях и в началото се бях разочаровал, но не съм единствен поне разбрах.
   
 12. hristo.P

  Член от:
  3 Май 2015
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Около месец след трансплантацията, може би едно 60% от косата падна, разбирам, че това е нормално. Друго ме обърква, това че има голяма част от трансплантираната коса, която си седи така от операцията и не пада. Какво означава това ?Има ли някой в подобно положение?
   
 13. Zews

  Член от:
  17 Юли 2014
  Постове:
  13
  Харесвания:
  4
  Това е нормално, те или ще доизпадат до към 1,5-2 месеца, или ще растат, това зависи от етапите, в които графът е бил преди присаждането , виж след 2 месеца.
   
  hristo.P хареса това.
 14. hristo.P

  Член от:
  3 Май 2015
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Да и аз така си помислих
   
 15. Toto756

  Член от:
  1 Окт 2018
  Постове:
  3
  Харесвания:
  1
  При мен пък имаше незначителен косопад в началото, после след няколко месеца по- късно се усети и след това всичко се стабилизира.
   
 16. BigBo

  Член от:
  10 Ное 2017
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Приятели, които искат да си присадят коса, информацията която имам за България и то конкретно искам да кажа да внимавате много с клиниката на д-р Николай Георгиев, това не е клиника за присаждане на коса, а една нелегална организация от български турци заедно с др. Николай Георгиев и др. Петър Костов. Може да питате дали е гарантирано, че въпросният др.Петър Костов ще ви прави присаждане на тази цена, а не нелегален екип от съседна Турция.
  Опитват се да покажат че могат да предлагат присаждане на коса на евтини цени в България и незаконно наемат екипи от хора от турция. Помислете добре защо предаврително ви искат цялата сума за операцията поне 1 седмица преди операцията, за да сте гаранция, екипа да не идва напразно и вие не може да претендирате и коментирате кой ще ви оперира, ще стоите и ще мълчите и ще си правят каквото искат с вас, не може да се откажете и сте принудени да ви оперират незнайни хора....
   
  #156 BigBo, 17 Ное 2018
  Последна редакция от модератор: 19 Ное 2018
 17. Stas75

  Член от:
  30 Окт 2018
  Постове:
  2
  Харесвания:
  0
  Така е ....Големи филми :(:(:confused::confused:
   
 18. Koce

  Член от:
  3 Дек 2017
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Че то само при него ли е така и при другите е пълна мизерия.
   
 19. MalansH

  Член от:
  19 Фев 2019
  Постове:
  5
  Харесвания:
  0
  здравейте хора, да питам, някой с такъв проблем, ако имате постоянно пърхут и не се маха с разни шампоани, присаждали ли сте си коса, това проблем ли е....
   
 20. Koce

  Член от:
  3 Дек 2017
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Не знам пърхута да е някаква пречка за тази процедура
   

Сподели Страницата