При мен също нещата са отлични, доктор на който може да се довериш, изобщо не съжалявам, професионалист с опит. Препоръчвам.Аз така направих консултация по мейла. Успех
Да нищо специално няма на този метод, просто рекламен трик, не се подвеждайте, не е никакъв нов и щадящ метод, стара техника без никакви предимства.
Привет Как стоят нещата към момента с операциите, до колкото четох се насочих към Дивил и Ирмак. А тези с много атктивмите социалнии медии не ми вдъхват доверие, много фалшиви ми изглеждат, явно само гледат реклама да си правят и го умеят, а са с посредствен опит. Както и да е .....живея в Гърция, тук не вярвам на лекарите, предпочитам Турция, цените също ме устройват.
Че добрите и опитни лекари не седят в социалните медии, фейсбук, инстаграм и не се саморекламират. Добрият лекар е с препоръки от други или със снимки с резултати преди и след, но не обработени с фотошоп в инстаграм или фейса. Всички тези трикове са предназначени за привличане вниманието на хората, не са гаранция за добрата работа на доктора, а това само увеличава цената на операцията, ненужно завишени без покритие.
Много точно казано, досега не бях чела толкова точно и вярно изказване, но отиди го разправяй на кухи глави
Хубаво си приказвате вие. Отговарям на последното запитване, има си преводачи, ако знаете английски доктора при който бях знаеше добре.
Разбрах че dr.Divil щял да дава безплатни консултации тук в София , аз смятам да ходя, така или иначе се интересувам, някой друг ще ходи ли?
Здравейте, Виждам че темата не е активна от известно време, но много от вас тук пишат че са били при др. Дивил и са останали доволни и ме интересува сега дали доктора извършва операции и каква е цената? Ще се радвам ако ми отговорите ☺️