1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

операция на носа в турция отзиви

Дискусия в 'Лечение в Турция', започната от Toncho, 10 Фев 2015.

1. Sandi

Член от:
    1 Май 2015
    Постове:
    4
    Харесвания:
    1
    При мен също нещата са отлични, доктор на който може да се довериш, изобщо не съжалявам, професионалист с опит. Препоръчвам.Аз така направих консултация по мейла. Успех;)

2. Хоули

Член от:
    2 Сеп 2017
    Постове:
    6
    Харесвания:
    0
    Здравейте
    Имате ли информация за тази ултразвукова ринопластика. благодаря

3. Penya

Член от:
    22 Май 2016
    Постове:
    4
    Харесвания:
    1
    Да нищо специално няма на този метод, просто рекламен трик, не се подвеждайте, не е никакъв нов и щадящ метод, стара техника без никакви предимства.

4. Sosial

Член от:
    25 Сеп 2017
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Привет
    Как стоят нещата към момента с операциите, до колкото четох се насочих към Дивил и Ирмак. А тези с много атктивмите социалнии медии не ми вдъхват доверие, много фалшиви ми изглеждат, явно само гледат реклама да си правят и го умеят, а са с посредствен опит. Както и да е .....живея в Гърция, тук не вярвам на лекарите, предпочитам Турция, цените също ме устройват.

#24 Sosial, 20 Яну 2018
    Последна редакция от модератор: 28 Ное 2018
  5. Sandi

Член от:
    1 Май 2015
    Постове:
    4
    Харесвания:
    1
    По мое лично мнение всеки си преценява, др.Divil е добър избор

6. Penya

Член от:
    22 Май 2016
    Постове:
    4
    Харесвания:
    1
    Че добрите и опитни лекари не седят в социалните медии, фейсбук, инстаграм и не се саморекламират. Добрият лекар е с препоръки от други или със снимки с резултати преди и след, но не обработени с фотошоп в инстаграм или фейса.
    Всички тези трикове са предназначени за привличане вниманието на хората, не са гаранция за добрата работа на доктора, а това само увеличава цената на операцията, ненужно завишени без покритие.

Hrissi хареса това.
  7. Hrissi

Член от:
    30 Май 2016
    Постове:
    12
    Харесвания:
    0
    Много точно казано, досега не бях чела толкова точно и вярно изказване, но отиди го разправяй на кухи глави:rolleyes:

#27 Hrissi, 12 Апр 2018
    Последна редакция от модератор: 28 Ное 2018
  8. Хоули

Член от:
    2 Сеп 2017
    Постове:
    6
    Харесвания:
    0
    Аха Hrissi аз не съм с куха глава, без да се засягаме моля;)

9. Hrissi

Член от:
    30 Май 2016
    Постове:
    12
    Харесвания:
    0
    Нищо лично, разултата показва първопричината:cool:

10. Kaktuss

Член от:
    20 Май 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Със езика так как се оправяте , ако турски незнаете?

11. Toncho

Член от:
    26 Яну 2015
    Постове:
    10
    Харесвания:
    0
    Хубаво си приказвате вие. Отговарям на последното запитване, има си преводачи, ако знаете английски доктора при който бях знаеше добре.

12. Kaktuss

Член от:
    20 Май 2017
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Разбрах че dr.Divil щял да дава безплатни консултации тук в София , аз смятам да ходя, така или иначе се интересувам, някой друг ще ходи ли?:rolleyes:

13. Helmena

Член от:
    19 Юни 2017
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    Аз се записах вече за 16 декември, да видим какво ще ме посъветва, че съм малко капризна:oops:

14. Anichka

Anichka Guest

Здравейте,
    Виждам че темата не е активна от известно време, но много от вас тук пишат че са били при др. Дивил и са останали доволни и ме интересува сега дали доктора извършва операции и каква е цената? Ще се радвам ако ми отговорите :)☺️

Сподели Страницата